WD script for Place cue at playhead

Suggestions and comments for Pandoras Box V5

Moderator: Moderator Group

WD script for Place cue at playhead

Postby cyeary » Wed Oct 17, 2012 10:54 am

I do not think there is a current script for this but I would love it if you could have a script that places a type of cue at the current play head.
Cameron Yeary
Unlimited Visibility, Inc.
cyeary
 
Posts: 141
Joined: Sat Feb 04, 2012 11:14 pm
Location: NYC

Re: WD script for Place cue at playhead

Postby Markus Zeppenfeld » Wed Oct 17, 2012 1:21 pm

Hi Cameron,

what are you trying to do?
Do you just want to use it as a programming helper, or are you automating generating cues? If it is this, you would need to position the playhead at a specific position and therefore know, where you are.

It could be a help for just clicking on a button on any kind of hardware or a touchscreen, right.
...added...

Markus
Markus Zeppenfeld
Technical Product Manager, Pandoras Box

"Have you tried turning it off and on again?" (from "The IT Crowd" / channel 4)
User avatar
Markus Zeppenfeld
 
Posts: 814
Joined: Wed Mar 02, 2011 10:12 am
Location: Cologne - Germany

Re: WD script for Place cue at playhead

Postby cyeary » Wed Oct 17, 2012 1:59 pm

Speed up programming of course :)
Cameron Yeary
Unlimited Visibility, Inc.
cyeary
 
Posts: 141
Joined: Sat Feb 04, 2012 11:14 pm
Location: NYC


Return to Feature Wishlist V5

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

cron