AutoPlay Timeline

Suggestions and comments for Pandoras Box V5

Moderator: Moderator Group

AutoPlay Timeline

Postby ricky » Tue Jul 14, 2015 11:38 am

Hi there,
every time I must start one timeline automatically I need the widget designer and I have to calculate the startup time of the master GUI to delay it.
I really would like to have the way to autostart one timeline at the startup on the master GUI.
Cheers
--ricky--

Tech Sales, Tech Support & Betatesting Coolux
Molpass srl
http://www.molpass.com
ricky
 
Posts: 110
Joined: Mon Jul 28, 2008 8:43 am
Location: Italy

Re: AutoPlay Timeline

Postby aquapixs » Tue Jul 14, 2015 2:10 pm

Hi Ricky

I like this one a lot and it is on the list for a while....

I do consider to start a "bump" thread here as well. Just as a "like" button. Kind of like this idea :-)

best wishes

Patrick
Patrick Verhey
Director Media/Creative
______________________________________________________
PRG XL Video
A Division of Production Resource Group LLC

Mobile: +44 7702 878320
Email: pverhey@prg.com

2 Eastman Way, Hemel Hempstead, HP2 7DU
User avatar
aquapixs
 
Posts: 43
Joined: Mon Sep 29, 2014 12:00 pm

Re: AutoPlay Timeline

Postby florian » Tue Jul 14, 2015 3:00 pm

I like the idea. Though I wonder where the sequence should start?

For example, If the sequence is running when you save the program, is it supposed to pick up where you left off, or start from the beginning?

I think the neatest way of doing this wold be to create a field in the sequence properties that let's you specify to play the sequence on startup and which cue/time to start from. Something that looks like the time offset selector in the jump cue dialog.
-flo

"Wise men learn more from fools than fools from the wise."

Cato the Elder, Plutarch's Life of Cato
User avatar
florian
 
Posts: 154
Joined: Fri Jul 25, 2008 3:49 pm
Location: New York, NY


Return to Feature Wishlist V5

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests