Output screenshot

Christie Pandoras Box Version 6 - Q&A

Moderator: Moderator Group

Forum rules
When asking make sure to include the operating system and the revision of Pandoras Boa you are using. If your question is related to hardware, please state if you are using coolux hardware (which one) or if you built your own.

Output screenshot

Postby pedro_benito » Tue Mar 07, 2017 9:49 am

Hi all,

We are working in a proposal to one client, and I would like to know if it's possible to get a screenshot from the output of Pandoras Box. I know is possible from WD, but don't know if it´s possible from the output of PB.

Thanks!
pedro_benito
 
Posts: 11
Joined: Mon May 07, 2012 6:54 pm

Re: Output screenshot

Postby Benni_M » Tue Mar 07, 2017 12:28 pm

Benni_M
 
Posts: 80
Joined: Thu Apr 12, 2012 3:45 pm

Re: Output screenshot

Postby pedro_benito » Tue Mar 07, 2017 5:41 pm

Hi, thanks for your respond. Already I check that topic, but the link doesn't work anymore...
pedro_benito
 
Posts: 11
Joined: Mon May 07, 2012 6:54 pm

Re: Output screenshot

Postby malkuth23 » Wed Mar 08, 2017 8:12 am

I had never actually tested that app anyway... Nor have I tested the other technique I mentioned in any OS other than XP, so no guarantees.
I believe in Windows 7 this may be harder to do, but that is just a guess. Please let us know if you find any good solutions.

I guess you could set the preview to maximum and screen cap that ¯\_(ツ)_/¯
Matthew Newman-Saul
Theatrical Concepts
mattns@theatrical.com
User avatar
malkuth23
 
Posts: 300
Joined: Tue Apr 20, 2010 7:14 pm
Location: Ventura, CA


Return to Pandoras Box V6

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest