ClearActiveParam Command Bug

Christie Widget Designer Version 6 - Q&A

Moderator: Moderator Group

Forum rules
When asking make sure to include the operating system and the revision of Widget Designer you are using.

ClearActiveParam Command Bug

Postby orekhov@lanit.ru » Thu Aug 03, 2017 11:34 am

WD rev. 6105
PB rev. 15220

Good afternoon. The ClearActiveParam command does not work.
The help says - ClearActiveParam (SiteID, DeviceID, ParamName)
Example: ClearArtiveParam (1,3, "X Scale")
This means Int, Int, Device Parametr.
But in the program WD Script asks Int, Int, DOUBLE!
orekhov@lanit.ru
 
Posts: 5
Joined: Thu Dec 08, 2016 1:14 pm

Re: ClearActiveParam Command Bug

Postby Mike Mengen » Thu Aug 03, 2017 1:28 pm

Hi,

thats an issue in this version. Of course It need to be a String.
It's already fixed in WD version 6322.

Regards
Mike
User avatar
Mike Mengen
 
Posts: 10
Joined: Thu Aug 13, 2015 1:50 pm

Re: ClearActiveParam Command Bug

Postby orekhov@lanit.ru » Thu Aug 03, 2017 1:42 pm

Mike Mengen wrote:Hi,

thats an issue in this version. Of course It need to be a String.
It's already fixed in WD version 6322.

Regards
Mike

Thx for help.
orekhov@lanit.ru
 
Posts: 5
Joined: Thu Dec 08, 2016 1:14 pm


Return to Widget Designer V6

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest