Clip Remaining Time Node Not Storing Info

Christie Widget Designer Version 6 - Q&A

Moderator: Moderator Group

Forum rules
When asking make sure to include the operating system and the revision of Widget Designer you are using.

Clip Remaining Time Node Not Storing Info

Postby jaykoller » Tue Aug 22, 2017 4:57 pm

I have a simple countdown clock timer in my WD project. It is as follows:

Clip Remaining Time Input Node ------> Label Output Node -----> Label

For some reason the clip remaining time node will not store the information. When I configure the node for sequence, site, device. (i.e. sequence 4, site 4, device 4) it works fine. I save the project and have also tried to save copies.

When closing WD and reopening the configuration data is not saved. It shows up as configured sequence 4, site 0, device 0. It does this every time. Once I reconfigure it works fine.

Is this by design or a bug?

Thanks!

Jay
jaykoller
 
Posts: 32
Joined: Wed Apr 02, 2014 9:42 pm
Location: Albuquerque, New Mexico, USA

Re: Clip Remaining Time Node Not Storing Info

Postby Mike Mengen » Wed Aug 23, 2017 9:18 am

Hi Jay,

that seems like a Bug. I'll forward that to our Developers.
For Bug reports you can also write a mail to support.pandorasbox@christiedigital.com

Regards
Mike
User avatar
Mike Mengen
 
Posts: 20
Joined: Thu Aug 13, 2015 1:50 pm

Re: Clip Remaining Time Node Not Storing Info

Postby jaykoller » Wed Aug 23, 2017 4:16 pm

Thanks Mike,

Let me know if you need the project file, but I was able to replicate it on another machine so I don't think it is project specific.

Jay
jaykoller
 
Posts: 32
Joined: Wed Apr 02, 2014 9:42 pm
Location: Albuquerque, New Mexico, USA


Return to Widget Designer V6

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests