Blending Start Point?

Christie Pandoras Box Version 8 - Q&A
Forum rules
When asking make sure to include the operating system and the revision of Pandoras Box you are using. If your question is related to hardware, please state if you are using coolux hardware (which one) or if you built your own.

Blending Start Point?

Postby frozenwaffles » Thu Jul 07, 2022 10:51 pm

Hi, so im wondering if anyone knows if it's possible to change the start point for the blend curve?
I can't currently (in 8.6) see how you can do this???
If you can't then i will request this as a feature wish.
it needs to be work in both normal mode and 'warp mode'.
The slider needs to adjust how far into the output raster or the warp raster before the gamma curve starts.
Where this becomes super important is if you warp outside of your output raster. It becomes impossible to blend with the adjacent projector!
So many other blending tools have this feature.
Jeremy Koch
Sydney, Australia
Innovative Production Services - http://www.innovative.net.au
Server QUAD R4.5 Hardware with Windows 10 1809 LTSC (P5000) - Running V8.6
Manager on hp ZBook 17 G4 - Running V8.6
Widget Designer - Running V6.5.5
Airscan
User avatar
frozenwaffles
 
Posts: 156
Joined: Wed Jun 09, 2010 2:17 am
Location: Sydney, Asutralia

Re: Blending Start Point?

Postby Yvonne Groetzschel » Thu Jul 14, 2022 9:02 am

Hi Jeremy,
You can use a mesh (sub mesh) file instead. Then the blending curve starts on the related side of this mesh file.
Does that help? If not, then please try to explain it more detailed and I'll add your wish to our feature list.
Cheers,
Yvonne
User avatar
Yvonne Groetzschel
 
Posts: 65
Joined: Mon Dec 01, 2014 2:10 pm

Re: Blending Start Point?

Postby frozenwaffles » Wed Jul 27, 2022 11:53 am

Hi, well the blend start point should behave just like the endpoint, except it controls where the blend starts rather than just defaulting to the edge of the raster of the output.
This should also follow the warp if you have that option checked.
does this make sense?
Its just a slider so it makes this really easy, rather than having to deal with more meshes...
Jeremy Koch
Sydney, Australia
Innovative Production Services - http://www.innovative.net.au
Server QUAD R4.5 Hardware with Windows 10 1809 LTSC (P5000) - Running V8.6
Manager on hp ZBook 17 G4 - Running V8.6
Widget Designer - Running V6.5.5
Airscan
User avatar
frozenwaffles
 
Posts: 156
Joined: Wed Jun 09, 2010 2:17 am
Location: Sydney, Asutralia


Return to Pandoras Box V8

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest