Daisy chain blackmagic Quad SDI input card

and all the interaction

Moderator: Moderator Group

Daisy chain blackmagic Quad SDI input card

Postby koenv » Mon Jul 28, 2014 12:45 pm

For a project we will use 2 Blackmagic Quad HD-SDI cards in our servers.

The Quad SDI have a in- and output for the four SDI channels.
Is the input also given on the output when using with Pandoras Box software?
Does anyone knows of I can daisy chain the two cards?

Example: Input card 1 = Output card 1 ---> Input Card 2
2x PB STD, PB Manager LT, WD Pro
http://www.blackwave.nl
Holland
koenv
 
Posts: 40
Joined: Mon Dec 22, 2008 5:03 pm
Location: Holland

Re: Daisy chain blackmagic Quad SDI input card

Postby JustynR » Mon Jul 28, 2014 2:52 pm

I have daisy chained the input to the Out/Thru on the card when I was short an SDI DA... it does work.

I am not sure if it adds any delay or not.

Also, you should keep in mind, these are "active" outputs - meaning that if you remove the input from your project, the output goes black. Also, if anything crashes or shuts off for any reason, your output will also stop working.
Lose the first one in the chain, lose them all..
This is why I prefer to use either an SDI DA or an SDI Matrix.
Justyn Roy
Field Application Specialist
Christie Digital
Toronto Ontario Canada
JustynR
 
Posts: 555
Joined: Wed Mar 25, 2009 1:33 am
Location: Toronto, Canada


Return to 3rd Party Hardware & Software Components

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests