Indicator for whether Sequence is set to receive SMPTE

Moderator: Moderator Group

Indicator for whether Sequence is set to receive SMPTE

Postby yrokhlin » Wed Dec 18, 2013 12:23 pm

Hey guys,

Currently, in the widget designer, I have 2 CS buttons--- one sets the sequence to receive SMPTE and one sets the same sequence to no longer receive SMPTE.
I was wondering if it was possible to create a label that just tells me the current status of sequences timecode mode.

Label should look something like this:

Sequence Timecode Mode: Receive

or alternately

Sequence Timecode Mode: None
yrokhlin
 
Posts: 10
Joined: Mon Sep 23, 2013 11:20 pm

Re: Indicator for whether Sequence is set to receive SMPTE

Postby Dennis Kuypers » Wed Dec 18, 2013 3:31 pm

Hi,

if you are the only one controlling the SMTPE mode then you can create a label and set the label's text in the buttons. Then it shows you what mode it is supposed to be, but not the actual mode.

Best regards
Dennis
Dennis Kuypers
Product Developer, Software

Online Manual
User avatar
Dennis Kuypers
coolux Germany
 
Posts: 771
Joined: Thu Jul 05, 2012 12:18 pm


Return to Widget Designer V4.7

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron