Jump to Color Buttons?

Moderator: Moderator Group

Jump to Color Buttons?

Postby cmalmquist » Wed Sep 24, 2014 2:44 am

Hi, I am wondering if there is the possibility of some preset color buttons to add to widget to affect different layers?

I am looking to add say a red, a green, and a blue option of color adjustment buttons. This is probably simple, I just can't seem to figure it out.

Thanks for any help!
cmalmquist
 
Posts: 9
Joined: Fri Jan 24, 2014 5:02 pm

Re: Jump to Color Buttons?

Postby Dennis Kuypers » Wed Sep 24, 2014 9:59 am

Hey,

I don't quite get what you are asking for. Can you rephrase your question or maybe give an example?

Regards
Dennis
Dennis Kuypers
Product Developer, Software

Online Manual
User avatar
Dennis Kuypers
coolux Germany
 
Posts: 771
Joined: Thu Jul 05, 2012 12:18 pm

Re: Jump to Color Buttons?

Postby malkuth23 » Wed Sep 24, 2014 4:42 pm

effect name, followed by a pipe '|', then the attribute

DeviceSetParam,2,1,Color Only|Mix,255
DeviceSetParam,2,1,Color Only|Red,255
DeviceSetParam,2,1,Color Only|Green,0
DeviceSetParam,2,1,Color Only|Blue,0
Matthew Newman-Saul
Theatrical Concepts
mattns@theatrical.com
User avatar
malkuth23
 
Posts: 354
Joined: Tue Apr 20, 2010 7:14 pm
Location: New Orleans, LA

Re: Jump to Color Buttons?

Postby cmalmquist » Thu Sep 25, 2014 8:42 pm

Thank you malkuth23, this is exactly what I was looking for.

I am trying to use the same idea with the Alpha Flash FX on a layer as a toggle. I have set it up like this example and the "mix" is responding but the speed does not. Any ideas here?

Thank you for being helpful!!
cmalmquist
 
Posts: 9
Joined: Fri Jan 24, 2014 5:02 pm

Re: Jump to Color Buttons?

Postby malkuth23 » Fri Sep 26, 2014 1:21 am

The names of the Parameters are case sensitive and must be spelled exactly how they are written in PB.

I have not tried to control that specific effect though. It is always possible there is an issue.
Matthew Newman-Saul
Theatrical Concepts
mattns@theatrical.com
User avatar
malkuth23
 
Posts: 354
Joined: Tue Apr 20, 2010 7:14 pm
Location: New Orleans, LA

Re: Jump to Color Buttons?

Postby Martina Protze » Fri Sep 26, 2014 8:17 am

Hi there
I guess that's the effect you are looking for
DeviceSetParam,2,2,Alpha Flash|Mix,255
All small / big letters and all spaces must be the same as in Pandoras Box
By the way, effects like the color only might look better when the parameter smoothing for effects is set to 0. Select the Site (Player / Server) and look in its Inspector, there is a number field under "FX".
http://www.coolux.de/root/downloads/sup ... pector.htm

@Matt. Alt + 0124

Best regards,
Martina Protze
Technical Support, Pandoras Box and Widget Designer
User avatar
Martina Protze
 
Posts: 194
Joined: Tue Feb 23, 2010 2:47 pm

Re: Jump to Color Buttons?

Postby Dennis Kuypers » Fri Sep 26, 2014 12:01 pm

Hello,

Have a look at this post: viewtopic.php?f=80&t=1753&p=7764#p7764

Regards
Dennis
Dennis Kuypers
Product Developer, Software

Online Manual
User avatar
Dennis Kuypers
coolux Germany
 
Posts: 771
Joined: Thu Jul 05, 2012 12:18 pm

Re: Jump to Color Buttons?

Postby cmalmquist » Thu Oct 09, 2014 5:10 pm

Thank you for all of the help. I didn't have the name correct for the speed - but the linked post to a similar issue was helpful.

Again, thank you for taking the time to help me out. I appreciate it.
cmalmquist
 
Posts: 9
Joined: Fri Jan 24, 2014 5:02 pm


Return to Widget Designer V4.7

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron