ResourceAddFolderFromLocalToProjectPathByID Not working

Moderator: Moderator Group

ResourceAddFolderFromLocalToProjectPathByID Not working

Postby plbrunet » Tue Jun 07, 2016 11:16 pm

Hello there,

I cannot get this command to work:
ResourceAddFolderFromLocalToProjectPathByID,FolderPath,ProjectPath,FolderID,FileID
Here is my example which doesn't work: ResourceAddFolderFromLocalToProjectPathByID,C:\coolux\content\Testpattern\1024x768,CONTENT\background,2,5
Nothing happens when I run this.

But I can get this one to work:
ResourceAddFolderFromLocalToProjectPath,FolderPath,ProjectPath
Here is my working example: ResourceAddFolderFromLocalToProjectPath,C:\coolux\content\Testpattern\1024x768,CONTENT\background
The content gets added when I run this one.

Can you guys get this command to work?
I'm running Widget 4.7 Rev 2500 and Manager STD 5.9 rev 13077 in one machine on windows 8.1 pro 64bits.

Thank you.
Pierre-Luc Brunet
Audio - Video - Show Control
http://plbrunet.com
https://ca.linkedin.com/in/pierrelucbrunet
User avatar
plbrunet
 
Posts: 65
Joined: Fri Mar 13, 2009 11:49 pm
Location: Montréal, Canada

Re: ResourceAddFolderFromLocalToProjectPathByID Not working

Postby Thomas Mrozek » Wed Jun 08, 2016 8:52 am

Hi Luc,
I tried the script with the revisions you pointed out and everything is working as expected for me...
ResourceAddFolderFromLocalToProjectPathByID,C:\coolux\content\Stock Assets\Testpattern\1280x720,Content\background,2,5
The folder 1280x720 appears in the background folder and ID's are set from 2,5.
Thomas Mrozek
Technical Support Engineer
User avatar
Thomas Mrozek
 
Posts: 114
Joined: Mon Apr 20, 2009 11:08 am

Re: ResourceAddFolderFromLocalToProjectPathByID Not working

Postby plbrunet » Wed Jun 08, 2016 3:57 pm

I just found the issue!
It doesn't work when one is connected to the Manager while using the Backup Connection but it works correctly when using the Master Connection!

Bug?
Pierre-Luc Brunet
Audio - Video - Show Control
http://plbrunet.com
https://ca.linkedin.com/in/pierrelucbrunet
User avatar
plbrunet
 
Posts: 65
Joined: Fri Mar 13, 2009 11:49 pm
Location: Montréal, Canada

Re: ResourceAddFolderFromLocalToProjectPathByID Not working

Postby Thomas Mrozek » Thu Jun 09, 2016 8:43 am

Äh - yes
Thank you for getting this one! Probably fixed with the next revision.
cheers
Thomas
Thomas Mrozek
Technical Support Engineer
User avatar
Thomas Mrozek
 
Posts: 114
Joined: Mon Apr 20, 2009 11:08 am


Return to Widget Designer V4.7

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests