Sync Color Strobe - Speed Ch

Moderator: Moderator Group

Sync Color Strobe - Speed Ch

Postby Daniel Kaminski » Tue Oct 25, 2016 9:56 am

Hi,
I just noticed that the "Speed" Parameter in Sync Color Strobe FX has to be accessed using "Flash Speed" as a Parameter name.

Daniel
--
Daniel Kaminski

Technical Support + Betatesting
User avatar
Daniel Kaminski
 
Posts: 818
Joined: Tue Jul 22, 2008 10:55 am
Location: Herten, Germany

Re: Sync Color Strobe - Speed Ch

Postby Dennis Kuypers » Wed Oct 26, 2016 8:13 am

Dennis Kuypers
Product Developer, Software

Online Manual
User avatar
Dennis Kuypers
coolux Germany
 
Posts: 687
Joined: Thu Jul 05, 2012 12:18 pm


Return to Widget Designer V4.7

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest