Com Port Input...Seemingly no data received

Christie Widget Designer Version 6 - Q&A

Moderator: Moderator Group

Forum rules
When asking make sure to include the operating system and the revision of Widget Designer you are using.

Com Port Input...Seemingly no data received

Postby knavier » Wed Aug 31, 2022 10:54 am

I am using the bare conductive touch board to simply output the number of the terminal that is being touched eg 0-11 as a single integer.

This outputs fine to the Arduino serial monitor, however, when I create the com connection in WD (correct com port/rate etc.) and I test the input through the com port input node, the output box only ever shows a flashing 0 and I don't seem to get any data when terminals are touched.

I'm on WD 6.5.1 and Windows 10.
knavier
 
Posts: 1
Joined: Thu Aug 25, 2022 9:46 am

Re: Com Port Input...Seemingly no data received

Postby Yvonne Groetzschel » Mon Oct 10, 2022 11:56 am

Hello,

Please update to the official WD version 6.5.6:
https://www.christiepandorasbox.com/sup ... 6/file-408

Then please check the Input directly in Connection Manager > Serial COM Connections > select your connection > right click: Test.
What kind of data do you get here?

Please also check the different COM Input Nodes, there are three available:
https://christiepandorasbox.com/root/do ... -input.htm
https://christiepandorasbox.com/root/do ... -input.htm
https://christiepandorasbox.com/root/do ... -input.htm

Cheers,
Yvonne
User avatar
Yvonne Groetzschel
 
Posts: 65
Joined: Mon Dec 01, 2014 2:10 pm


Return to Widget Designer V6

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests